Gereedschap

Filter producten

Prijs
1-4 van 4 producten

Toebehoren voor het leggen van vloeren

Wil je een mooie nieuwe vloer? Dan heeft Hubo ook diverse handige tools en accessoires in het aanbod. Deze bieden je extra gemak bij het leggen van laminaat en houten vloeren. Zo kan je lekker snel doorwerken en wordt het klussen een stuk leuker. Je komt snel en eenvoudig tot een prachtig resultaat. De diverse toebehoren zijn laag geprijsd en van de hoogste kwaliteit. 

Gereedschap voor het zagen

Bij het leggen van een vloer komen diverse soorten gereedschap van pas. Voor een nette afwerking van een vloer gebruik je veelal plinten. Om de plinten bij hoeken zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten, zul je in verstek moeten zagen. Hiervoor heeft Hubo bijvoorbeeld speciale verstekbakken in het assortiment. Zo’n bak heeft zaagsneden voor de meest gangbare hoeken en een deksel dat de plintjes ondersteunt bij het verstekzagen. Uiteraard kan je ook voor een goede zaag bij ons terecht. Daarnaast kan je denken aan een rolmaat of een ander type meetgereedschap voor het opmeten van de juiste lengte van de vloerplanken of stukken laminaat. 

Accessoires zoals afstandhouders

Om te zorgen dat de nieuwe vloer mooi strak gelegd wordt, kan je gebruik maken van diverse handige hulpmiddelen. Afstandhouders helpen je bijvoorbeeld om een bepaalde afstand te behouden tussen een stuk laminaat en de muur. Dit is belangrijk omdat het houten materiaal door de invloed van de temperatuur kan krimpen of uitzetten. Met afstandhouders zorg je er bij het leggen voor dat je hiervoor ruimte creëert.