Alabastine

1-16 van 19 producten

Voorbewerking met Alabastine producten

Wie in huis gaat klussen krijgt te maken met allerlei uitdagingen. Op de muren en vloeren kunnen bijvoorbeeld ontsierende scheuren, vlekken, gaten of hobbels zitten. Als je dan wilt schilderen, is een goede voorbewerking vereist om een mooi eindresultaat te verkrijgen. Gelukkig ontwikkelde Alabastine hier allerlei handige middelen voor. Je vindt deze uiteraard in de winkel van Hubo! 

De ideale voorstrijk middelen voor jouw klus

Allerlei ondergronden, zoals gipsplaten en beton, kun je voorbehandelen met voorstrijk van Alabastine. Er zijn varianten die extra snel drogen, zodat je tijd bespaart. Ook kan je kiezen voor voorstrijk middelen die meerdere functies hebben. Je kan bijvoorbeeld een type voorstrijk gebruiken die zowel vlekken isoleert als een poederige ondergrond fixeert. Verder zijn er voorstrijk varianten die ideaal zijn om de zuigende werking van ondergronden te verminderen en de hechting te verbeteren. 

Het repareren en egaliseren van vloeren

Heb je te maken met lelijke en onhandige oneffenheden in je vloer? Dan kan je de gaten en scheuren perfect repareren met een speciale vloervuller van Alabastine. Dit materiaal krimpt niet en is uitstekend bestand tegen vocht en vorst. Vervolgens kan je bijvoorbeeld aan de slag met rolbare voorstrijk voor vloeren van beton, cement en steen. Dit vormt een fantastische voorbehandeling als je de vloer wilt egaliseren, schilderen of betegelen. Heb je een sterk zuigende ondergrond die je wilt schilderen? Bewerk de vloer dan voor met een middel dat extra hechting biedt. De producten van Alabastine zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te verwerken.