Alabastine

1-16 van 21 producten

Alabastine muurverf: voor elke muur de juiste verf

Je hebt allerlei soorten muren. Denk aan onbewerkte muren, muren met behang of pleisterwerk, betegelde muren of beschadigde muren. De eigenschappen van je muur bepalen welke muurverf je het beste kan kiezen. Wil jij een mooie muur? Dan heeft Alabastine de juiste oplossing! Hubo heeft een breed assortiment met Alabastine muurverven

Handige voorstrijk en coatings voor vlekken

Voor de perfecte voorbehandeling van muren kies je voor de voorstrijkmiddelen en vlekkencoatings van Alabastine. Zitten er lelijke vlekken van bijvoorbeeld roet, lekkages of roest op je plafonds en wanden? Deze bedek je het beste met Alastine vlekken voorstrijk, want dit voorkomt lelijke kleurverschillen. Je kan kiezen uit diverse producten, zoals een rolbare verf of verf in een spuitbus. De coatings zorgen voor een goede dekking en geven een betere hechting als je het met muurverf of latex overschildert. 

Sneldrogende structuurverf en muurverf van Alabastine

De muurverven en structuurverven van Alabastine drogen snel, dus de klus is gauw geklaard! Deze verfsoorten spatten niet en geven een prachtig resultaat zonder strepen. Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor de bestrijding van vochtplekken op een vochtige muur? Kies dan bijvoorbeeld voor een verf die voorbehandeling en muurverf in één is. Gaat het om het weren van schimmels in je badkamer of keuken? Hiervoor heeft Alabastine speciale muurverven ontwikkeld. Wil je kleine verkleuringen bijwerken? Pak er dan zo’n praktische spuitbus met latex bij. Klussen met de verven van Alabastine is echt een fluitje van een cent!