Glitsa

1-16 van 19 producten

Glitsa: optimale behandelingen voor hout

Met Glitsa producten geef je hout een optimale behandeling. Houten vloeren, kurk en de meubels van hout in je interieur bescherm je zo tegen normaal of intensief gebruik. Het aanbod van Glitsa bestaat uit lakken voor meubilair, vloeren en trappen. Daarnaast zijn er via de winkels van Hubo diverse Glitsa onderhoudsproducten te leveren. 

Een professionele afwerking met Glitsa parketlak

Als je een parketvloer hebt, blijft deze langer mooi door een behandeling met Glitsa parketlak. Deze kleurloze lak is zeer hoogwaardig en toe te passen op parket en vloeren van hard hout. Daarnaast kan je kiezen tussen een parketlak voor een normaal belastte vloer of een lak voor een intensief gebruikte vloer. De laatste variant geeft extra bescherming tegen stoten, krassen en slijtage. Glitsa parketlak is leverbaar in drie prachtige glansgraden: mat, eiglans en glans. 

Andere lakken en producten van Glitsa

Heb je een vloer van zacht hout of kurk? Dan kun je gebruik maken van Glitsa vloerlak. Hiermee geef je jouw vloer een schitterende transparante afwerking in de kleur die jij wenst. Wil je de kleur en nerf van het hout accentueren? Gebruik dan Glitsa vloerolie. Voor het onderhoud van iedere houten vloer heeft Hubo Glitsa vloerreiniger in het assortiment. Ook voor de behandeling van meubels en trappen maakt Glitsa eenvoudig te verwerken lakken. Je kunt voor het beschilderen van de trap in je huis kiezen voor een trappenlak die het oppervlak stroef of anti-slip maakt. De meubellak van Glitsa is bruikbaar voor interieurmeubels van alle houtsoorten die gebeitst of onbehandeld zijn.