Vluchtladders

Filter producten

1-1 van 1 producten

Maak je huis brandveilig met een vluchtladder

Je huis brandveilig maken doe je door een rookalarm of combialarm op te hangen, een blusdeken te kopen en een brandladder in huis te plaatsen. Met een vluchtladder verlaat jij je huis snel en eenvoudig in geval van nood. Dit is belangrijk als je huis meerdere verdiepingen heeft of als je in een flat woont. Je plaatst de vluchtladder bij het balkon en je raamkozijnen. Bepaal bij voorkeur van tevoren een vluchtroute zodat je de vluchtladders zo strategisch mogelijk plaatst.

Brandladder van 7 meter of 10 meter

Bij Hubo kun je een brandladder kopen van verschillende afmetingen. Zo is een brandladder van 7 meter geschikt voor een woning van drie verdiepingen. Een vluchtladder van 10 meter is ideaal voor een woning van vier verdiepingen. Zorg er bij een vluchtladder van 10 meter voor dat hij compact en licht is. Zo verplaats je hem eenvoudig. Ook kun je het beste een brandladder kopen die voldoende gewicht kan dragen. Op deze manier klim je met meerdere gezinsleden tegelijkertijd naar beneden.

Compacte en praktische vluchtladders

Een uitklapbare brandladder is compact en praktisch. Een ander voordeel van een uitklapbare brandladder is dat hij minder interessant is voor pubers die willen ontsnappen of insluipers. Overweeg daarnaast om te kiezen voor een brandladder met anti-slip. Je wilt tenslotte niet uitglijden tijdens je vlucht. Hulp nodig? Bij Hubo helpen we je bij het vinden van een vluchtladder voor bij het balkon of het raamkozijn.