1-16 van 122 producten

De beste lijmen voor een muurvast resultaat

Wil je iets vastplakken? Dan moet de lijm natuurlijk goed hechten. De diverse lijmsoorten in het assortiment van Hubo zullen je hierbij helpen. Voor het plakken, monteren en repareren van allerlei materialen hebben wij de juiste lijm op voorraad. Klussen zoals het aanbrengen van behang, het leggen van vloerbedekking en vloertegels en wandtegels vastzetten op een muur zijn hiermee zo gepiept. 

Netjes behangen met de juiste behanglijm

Een kamer knapt altijd op van een mooi nieuw behangetje. Omdat er verschillende soorten behang zijn, kan je kiezen uit diverse soorten behanglijm. Zo heb je onder meer speciale glasweefsellijm voor glasweefselbehang en behanglijm voor vliesbehang. Bij de varianten in poedervorm kan je zelf naar wens een bepaalde hoeveelheid lijm aanmaken door het poeder te mengen met water. Daarnaast zijn er handige bakken met kant-en-klare behangplaksel te koop. Hierbij weet je zeker dat het mengsel goed is. Je kan dus snel aan de slag en rekenen op een mooi glad resultaat.

Monteren en repareren met superieure lijmsoorten

Bij Hubo vind je een compleet aanbod van krachtige lijmen. Je kan er vele materialen, zoals hout, metaal, spaanplaat, kunststof en keramiek mee vastlijmen. Er is onder andere speciale houtlijm, PVC lijm, tegellijm, vloerbedekkingslijm en kunststoflijm leverbaar. Voor knutselaars verkopen we bijvoorbeeld handige alleslijm en als je iets razendsnel vast wilt plakken zul je veel plezier hebben van een sterke secondelijm. Met een hoogwaardige montagelijm kan je zo’n beetje alle soorten ondergronden, van glad plastic tot poreus hout, monteren en afdichten.