Buitenzonwering

Buitenzonwering

Nieuwe buitenzonwering?

Of je nu geniet van een smakelijk ontbijt in de zon of een ijskoude cola uit de zon: met de binnen- en buitenzonwering van Hubo bepaal je het zelf. Onze vakmensen monteren de zonwering netjes aan huis. Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je ideale zonwering en zoekt samen met ons naar een oplossing. Onze vakmensen komen vervolgens bij je thuis en meten de plek waar de zonwering komt op.

Samen met ons bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. Onze vakmensen monteren de zonwering op maat bij jou thuis.

In 3 stappen naar jouw zonwering

1. Kies de functie

Buitenzonwering zorgt voor privacy, schaduw en werkt inbraakwerend, denk bijvoorbeeld aan rolluiken.

Bekijk voorbeelden van buitenzonwering.

Knikarmscherm
Knikarmscherm
Rolluik

2. Kies de stijl

Bij buitenzonwering kies je uit screens, rolluiken, uitvalschermen, markiezen, knikarmschermen en schaduwdoeken. Daar waar screens en rolluiken vooral de zon buiten houden, zijn knikarmschermen en schaduwdoeken om onder te zitten; een plek om te genieten in de schaduw.

Kies jouw stijl voor buiten het huis.

Uitvalschermen
Knikarmscherm
Rolluik
Screens

3. Kies voor gemak

De bediening van buitenzonwering kan met de hand of elektrisch met een app. Wat jij fijn vindt. Het grote gemak van Hubo is de montage, zowel binnen als buiten. Van begin tot eind regelen onze vakmensen alles, van het inmeten en bestellen tot de montage. De werkplek een rommel? De stofzuiger is ons laatste gereedschap.

Het Hubo vakteam meet, maakt en monteert aan huis.

Vakteam buitenzonwering
Vakteam buitenzonwering
Vakteam knikarmscherm
Vakteam knikarmscherm

3 redenen voor zonwering van Hubo

1. Jij bepaalt alles
Samen met onze vakmensen bepaal je de functie en kies je het type en decoratie. Alles naar jouw wens, met vakkundig advies. Bijzondere maat of afwijkende kleur? Regelen we. Niks te gek, klant is (cliché maar waar) koning.

2. Je krijgt de allerbeste service (weer cliché, weer waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de beste zonwering, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de zonwering bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.
 

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze een zonwering moeten inmeten en monteren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw zonwering niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Wat kost buitenzonwering?

Een uitvalscherm, de meest populaire zonwering, is beschikbaar vanaf ongeveer 750 euro tot 3000. Dit is afhankelijk van de breedte van het scherm, de oppervlakte en weerbaarheid van het doek en de bediening.

Wat kost de montage van buitenzonwering?

Wij rekenen ongeveer 6 uur (2x3 uur, we komen met 2 mensen). Dan hebben we het over een uitvalscherm.

Kun je zonwering van Hubo bedienen op afstand?

Ja, wij hebben zonwering die je op afstand bestuurt.

Hebben jullie zonwindautomaten?

Ja, we hebben zonwindautomaten. Deze automaat stuurt een zonwering automatisch naar buiten bij zonlicht, en naar binnen bij veel wind of geen zon.

Kunnen jullie ook (alleen) een doek vervangen?

Ja, wij vervangen ook alleen het doek.

  • Buitenzonwering
  • Buitenzonwering
  • Buitenzonwering
  • Buitenzonwering