Beveiliging

1-16 van 95 producten

Beveiliging

Ben je lekker bezig met een klus om de beveiliging in en rondom je huis te verbeteren? Hubo helpt je graag verder! In ons uitgebreide assortiment zijn tal van artikelen te vinden die bij kunnen dragen aan een stukje extra beveiliging. Of het nu gaat om een anti inbraakstrip of een kluis, wij hebben het opgenomen in ons assortiment voor je.

Anti-inbraakstrip

Een enigszins ervaren inbreker is binnen no-time binnen met een koevoet. Deze koevoet wordt tussen de deurpost en de deur gestopt, waarna de deur heel snel opengaat. Met een anti inbraakstrip is het onmogelijk om in te breken met een koevoet. In ons ruime assortiment zijn anti-inbraakstrips te vinden van verschillende bekende merken, waaronder de secustrip.

Inbraakbeveiliging

Naast anti-inbraakstrips zijn er ook nog tal van andere vormen van inbraakbeveiliging. Zo beschikken we in ons assortiment onder andere ook over verschillende soorten sloten van de bekende goede merken. Daarnaast, mocht er toch ingebroken worden in huis, hebben we ook een groot aantal kluizen in ons assortiment opgenomen. Zo weet je zeker dat, ongeacht wat er gebeurt, je spullen altijd veilig zijn.

Gemakkelijk bestellen

Bij Hubo vinden we het ontzettend belangrijk dat je snel weer verder kunt met je klus. Om deze reden hebben we de mogelijkheid om gewoon vanuit huis producten te bestellen. Vervolgens kun je de producten ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Makkelijker kan haast niet.