Wandbekleding

1-16 van 60 producten

Wandbekleding van Hubo

Ben je druk bezig met het klussen in je nieuwe huis of ben je bezig met een verbouwing in huis? Bij Hubo helpen we je dan graag verder. In ons ruime assortiment met tal van oplossingen op het gebied van hout hebben we ook een groot scala aan wandbekleding opgenomen. Of het nu gaat om wandbekleding in je badkamer, woonkamer of keuken. Wij hebben voor iedere situatie een mooie houten wandbekleding in ons assortiment opgenomen. Zo weet je zeker dat je niet zonder wandkleding komt te zitten.

Schroten, lijstwerk of plafondbekleding

Om wat voor soort wandbekleding het ook gaat. Bij Hubo hebben we een ruime keuze opgenomen in het assortiment. Zo kunnen wij met zekerheid zeggen dat we iets van kwaliteit aan je kunnen aanbieden wat ook nog bij de inrichting van je huis past. Kijk gerust eens rond tussen de schroten, plafondbekledingen of lijstwerken op onze website, of kom gezellig langs in één van onze Hubo-winkels om de wandbekleding te kunnen voelen.

Hoge plinten en lijstwerk

Verder vallen onder de standaard wandbekledingen natuurlijk ook plinten en lijstwerk. Zo kun je je huis een nog mooiere uitstraling geven en kun je verder gaan met de verbouwing van je nieuwe of bestaande huis. Heb je vragen over ons assortiment of hoe je het beste het lijstwerk kunt plaatsen en welke gereedschappen je nodig hebt? Kom dan langs in één van onze filialen of stel je vraag online.