Filter producten

Prijs
1-16 van 16 producten

Ruw vurenhout, gewoon te koop via Hubo.nl

Ben je druk bezig met een klus en heb je daarbij een grote hoeveelheid vurenhout nodig? Ook dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. In ons ruime (online) assortiment zijn tal van artikelen te vinden om je op weg te helpen tijdens je huidige of volgende klus. Of het nu gaat om een ruwe lat of om een balk van ruw vuren. Bij ons is het allemaal gemakkelijk online te vinden en te bestellen. Maar waarvoor gebruik je vurenhout nou eigenlijk?

Ruw en stevig vurenhout

Vurenhout staat bekend om haar enorme stevigheid en goede structuur. Daarom wordt vuren ook veel gebruikt in de bouw als constructiehout. Hierbij wordt het als basis van bijvoorbeeld van balken en skeletelementen gebruikt. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt voor gevelbekleding en binnenbetimmeringen. Maar daarnaast is vuren ook goed binnenshuis te gebruiken voor bijvoorbeeld trappen, kozijnen en deuren. Naast deze opties kun je vurenhout ook heel goed buiten gebruiken worden voor bijvoorbeeld een mooie loungebank. Ook is het natuurlijk mogelijk om meubels voor binnen te maken van vurenhout. De mogelijkheden met ruw vurenhout zijn eindeloos. En doordat het ruw hout is kun je zelf de afwerking helemaal bepalen!

Ruw vuren hout gemakkelijk online besteld

Bij Hubo is het nu ook mogelijk om ruw of geschaafd vurenhout online te bestellen. Na de gemakkelijke procedure op de website kun je ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen of ze gewoon op te halen in de winkel.