Geschaafd

Filter producten

Prijs
1-16 van 92 producten

Vurenhout geschaafd: sterke planken en balken

Planken en balken van geschaafd vurenhout zijn sterk en perfect voor allerlei klussen in huis. Het hout is gemakkelijk te bewerken en kan je onder meer gebruiken voor dragende constructies, binnenkozijnen, kasten, bekistingen en lijstwerk. Geschaafd vurenhout is goedkoop en bij Hubo verkrijgbaar in vele afmetingen. 

Geschaafd vuren voor jouw klus

Een geschaafde lat of balk van vurenhout is aan elke zijde machinaal geschaafd. Het hout is maatvast en eenvoudig te verwerken door iedere doe-het-zelver. Zelfs met een handzaag is het snel in stukken te zagen. Geschaafd vuren is fantastisch materiaal om bijvoorbeeld tafels, boekenplanken of kasten van te maken. Ook is het zeer bruikbaar om een dragende constructie mee te maken, zoals onder een aanrechtblad. Verder kan je het hout onder meer gebruiken voor het leggen van een mooie vloer of het betimmeren van een stijlvolle wand. Vurenhout is te koop in vele lengtes, breedtes en diktes. Via Hubo zijn zowel korte als lange latten verkrijgbaar. 

Vurenhout geschaafd kopen

Vurenhout is een van de goedkoopste houtsoorten en het laat zich gemakkelijk bewerken. Hierdoor is geschaafd vurenhout zeer populair in de professionele bouw en onder klussers. De geschaafde planken en balken zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen binnenshuis. Het hout is zeer sterk en prima te zagen en verven. Met lijm, spijkers of schroeven bevestig je geschaafd vurenhout aan bijvoorbeeld een wand, meubelpaneel of kozijn. Wil je geschaafd vuren voor jouw klus gebruiken en kan je wel wat advies gebruiken? Onze deskundige medewerkers helpen je graag.