Plaatmateriaal

Ommantelde wandbekleding

Als je wanden of plafonds op een eenvoudige en mooie manier wilt bekleden, is ommantelde wandbekleding een slimme keuze. Dit materiaal heeft een decoratieve en beschermende ommanteling van speciaal folie, bijvoorbeeld van vinyl. In het assortiment van Hubo vind je diverse soorten ommantelde wandbekleding met trendy decors. 

Wandpanelen met ommanteling toepassen

Bij Hubo vind je diverse voordelige wand- en plafondpanelen die ommanteld zijn. Hiermee geef je jouw interieur gauw een prachtige nieuwe look. Dankzij het ingenieuze montagesysteem zijn de panelen gemakkelijk te verwerken en aan te brengen. Je kan ze in elke ruimte in je huis toepassen. Voor de badkamer of keuken zijn er speciale vochtwerende platen verkrijgbaar. Deze zijn bovendien eenvoudig te reinigen. In ons aanbod zitten panelen met verschillende stijlvolle decors en diverse afmetingen. Met dit handige materiaal stem je de bekleding van je wanden en plafonds helemaal af op jouw smaak. 

Diverse plinten en afdeklijsten met decor

Bij de wandpanelen is bijpassend lijstwerk verkrijgbaar. Denk aan ommantelde afdeklijsten, hoeklijsten en plinten. Met deze lijsten geef je jouw nieuwe wandbekleding een nette afwerking. Met een strakke MDF plaat werk je bijvoorbeeld de overgang van wand naar vloer perfect af. Afdeklijsten kan je gebruiken langs de randen van het plafond. Buitenhoeken van de beklede wanden maak je mooi met hoeklijsten. Alle met kunststof ommantelde wandbekleding is bij Hubo laag geprijsd. Wil je meer informatie of advies over de mogelijkheden en het werken met dit materiaal? Vraag het aan de medewerkers in onze winkel, ze helpen graag.
 

1-16 van 77 producten