1-16 van 41 producten

Beitel kopen? Het kan gewoon bij Hubo!

Ben je druk aan het klussen en moet er een stenen muurtje gesloopt worden of ben je bezig om je van je creatieve kant te laten zien? Met een beitel kom je gelijk een heel stuk verder. Er zijn natuurlijk tal van verschillende beitels die allemaal net even iets anders kunnen, maar het hoofddoel blijft altijd hetzelfde. Iedere beitel bestaat uit, in ieder geval, twee componenten. Het handvat en een vouw. De vouw is als het ware het werkende gedeelte van de beitel. Deze moet vlijmscherp zijn om er iets goeds mee te kunnen.

 

Welke beitel moet ik kopen?

Wanneer je een beitel gaat kopen is het natuurlijk belangrijk om te weten welke soort beitel je nodig hebt. Er is namelijk nogal wat keuze als het gaat om beitels, zoals houtbeitels, steekbeitels, koudbeitels en voegbeitels. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om welk soort ondergrond het gaat en vervolgens om wat je er precies mee gaat doen. Voor vrijwel iedere klus is er een beitel die daar perfect bij aansluit. In de meeste gevallen verraadt de naam al wat de beitel kan.

 

Beitels online bestellen? Het kan!

Ben je er al uit welk soort beitel je nodig hebt? Dan kun je deze uiteraard gemakkelijk en snel online bestellen. Wij zorgen dat 'ie zo snel mogelijk bij je in huis is. Ben je er nog niet helemaal uit of kom je liever langs in de winkel? Geen punt, we helpen je graag.