Aggregaten/Bouwkachels

Filter producten

1-1 van 1 producten

Aggregaten en bouwkachels

In bepaalde omstandigheden heb je om te kunnen werken een aggregaat of bouwkachel nodig. Soms is er geen netstroom voorhanden en dan ben je dankzij een aggregaat toch verzekerd van elektriciteit. Werkplaatskachels zijn ideaal als je aan de slag wilt in een ruimte waar geen andere bijverwarming aanwezig is. Dankzij de bouwkachels en aggregaten van Hubo ben je altijd en overal voorzien van de benodigde elektriciteit en warmte. 


Een diels aggregraat gebruiken

Een aggregaat is een machine met een motor die elektriciteit opwekt. Er zijn diverse soorten aggregaten verkrijgbaar, zoals een diesel aggregaat of een benzine aggregaat. Ieder type aggregaat heeft een bepaald vermogen en levert dus meer of minder energie. Hubo verkoopt diverse stille aggregaten. Je kan kiezen uit compacte en verrijdbare modellen. Het stille aggregaat is ideaal om er elektrisch gereedschap op aan te sluiten. Het maakt weinig geluid en zal dus niet storend zijn als je het langdurig nodig hebt. Zo voorkom je geluidsoverlast voor de omgeving. Aggregaten zijn perfect voor klussen buitenshuis en woningen die in aanbouw zijn. De machines in het aanbod van Hubo zijn zeer betrouwbaar, duurzaam en zuinig. 

Bouwkachel of aggregaat kopen

Wil je aan de slag op een locatie waar geen stroom of verwarming is? Dan helpt Hubo je uit de brand met een aggregaat of bouwkachel. Deze mobiele apparaten bieden je ook een handige oplossing voor allerlei onvoorziene situaties. Een aggregaat komt bijvoorbeeld goed van pas bij een stroomstoring en een werkplaatskachel is een uitkomst bij een defecte verwarmingsinstallatie.