1-16 van 167 producten

Schuren: diverse soorten schuurmiddelen

Voor het werken met je elektrische schuurmachine kan je bij Hubo allerlei passende schuurmiddelen kopen. Het aanbod varieert van schuurbanden tot schuurschijven die je op je apparaat kan bevestigen. Na verloop van tijd heb je tijdens het schuren immers een nieuw stuk schuurpapier nodig. Je kan bij Hubo uiteraard kiezen uit schuurmaterialen met verschillende korrels. Dus zowel voor het grove als het fijne schuurwerk kan je bij ons terecht. 

Schuurband voor de bewerking van hout en metaal

Schuren met een schuurmachine zorgt dat je snel kan werken. De gebruikte schuurvellen slijten helaas wel en daarom moet je af en toe de schuurband of schuurschijf op je machine verwisselen. Bij Hubo hebben we daarnaast ook schuurrollen, schuursponsen en schuurgaas in het assortiment. Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en geschikt voor het schuren van onder meer hout, metaal en steen. We leveren geperforeerde schuurvellen voor onder meer vlakschuurmachines en excentrische schuurmachines van de gangbare merken. Deze zelfhechtende schuurmiddelen zijn laag geprijsd en ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen. 

Schuurschijf of schuurrol kopen

Of je nu een nieuwe schuurschijf, schuurband of schuurrol wilt kopen, bij Hubo staan we voor je klaar. We helpen je graag bij het kiezen van het juiste schuurproduct, zodat je tot het gewenste resultaat komt bij je klus. Ook kunnen we je vertellen hoe je op de beste manier gebruik maakt van je schuurmachine bij de bewerking van een specifiek object. Dus spreek onze medewerkers gerust aan voor informatie en advies.