Bestrijding

Filter producten

Prijs
1-4 van 4 producten

Dierenbestrijding: middelen tegen ongemak

Wil je bepaalde dieren weren uit je huis en tuin? Dan heeft Hubo diverse handige bestrijdingsproducten voor je in het assortiment. Met deze middelen jaag je bijvoorbeeld mieren, muggen, slakken en katten weg. Dierenbestrijding met de oplossingen van Hubo is heel eenvoudig. Voor weinig geld voorkom je allerlei ongemakken en beleef je weer plezier aan jouw domein. 

Bestrijding van mieren en ander ongedierte 

In de zomer is het een veel voorkomend probleem: een mierenplaag in en om je huis. De beestjes kruipen overal en gaan op zoek naar eten. Als je er niks aan doet vreten ze je voorraad aan. Gelukkig is mierenbestrijding een koud kunstje met een bestrijdingsmiddel zoals mierenspray. Ook zilvervisjes, slakken, vliegen en muggen kunnen zorgen voor het nodige ongemak. Wees ze te slim af en koop een goed bestrijdingsmiddel. Vliegen en muggen in huis ga je te lijf met muggenspray. Zilvervisjes verdwijnen ook dankzij een speciale spray. Andere vormen van ongediertebestrijding zijn poeders en korrels. 

Oplossingen tegen ongewenste dieren in je huis en tuin

Ontdoe je woning en leefomgeving van ongewenste dieren. Voor buitenshuis zijn kattenschrik en slakkenvallen voorbeelden van slimme oplossingen. Met kattenschrik, een middel in de vorm van korrels, voorkom je dat katten je tuin betreden en in de modder gaan zitten pissen. Slakkenvallen zijn een milieuvriendelijke methode om van slakken af te komen. Ze krijgen dan niet meer de kans om je mooie bloemen en planten te beschadigen. Hubo heeft voor vele soorten ongedierte slimme oplossingen te koop.