Maatwerkdeuren

1-16 van 29 producten

Deur op maat bestellen? Hubo helpt je graag!

Wil je graag een deur op maat bestellen? Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres als het gaat om een goede en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Er is namelijk niets zo persoonlijk als een deur en in ieder huis zijn de afmetingen toch nét even weer anders. Om ervoor te zorgen dat jouw deur op maat precies op de juiste maat gemaakt wordt, kunnen we ervoor zorgen dat één van onze Hubo vakmannen bij je langskomt. Hij meet graag alles voor je op en maakt en monteert de deur vervolgens voor je.

Op maat gemaakte deuren, speciaal voor jou

Heb je vertrouwen in je eigen skills op het gebied van klussen en weet je 100% zeker dat je de deur helemaal goed hebt opgemeten? Je kunt er ook voor kiezen om je deur dan online te bestellen. Wij zorgen dat de deur op maat geleverd wordt, zodat jij hem vervolgens alleen nog maar hoeft te monteren. Wanneer je op zoek bent naar scharnieren of deurbeslag voor jouw op maat gemaakte deur kun je deze natuurlijk direct meenemen in de bestelling van jouw deur.

De allerbeste kwaliteit voor een nog eerlijkere prijs

Wij willen zeker weten dat we een goed product aan je verkopen. Daarom zijn alle deuren uitvoerig door ons getest voor we ze in ons assortiment hebben opgenomen. Zo weten we zeker dat jij een goed product koopt voor een eerlijke prijs.